Neler yeni
Metin2 Support

Metin2 Dünyasına Hoş Geldiniz! Yeni bir maceraya adım atın ve topluluğumuza katılın. Sorularınızı sormak, deneyimlerinizi paylaşmak ve diğer oyuncularla iletişim kurmak için hemen kaydolun. Kayıt olun, etkileşimde bulunun ve Metin2 dünyasındaki serüveninizi daha da özel hale getirin. Birlikte oynamak için sabırsızlanıyoruz!

Kızgın Tavada Aşk - Seda Meydan

monster

Paylaşımcı
4fw

KİTABIN ADI: KIZGIN TAVADA AŞK
YAZAR: SEDA MEYDAN
SAYFA SAYISI: 367
TÜR: ROMANTİK

🧑‍🍳👩‍💻🍲💍👫

ARKA KAPAK YAZISI:
Bu, bir masal ya da efsane değil…
Bu, sadece bizim kızgın tavada pişen aşk hikayemiz…

Benim tek aşkım mutfağımdı. sonra bir gün o mutfağa bir kız giriverdi.
Sonra usul usul kalbime de…
Ve ben hem kendimi hem de aşka kapalı kalbimi ondan saklayamayacağımın farkına vardım.

KONUSU:
Ana erkek karakterimiz Ali bir restoranı vardır ve burayı işletmektedir. Ailesi varlıklı bir ailedir fakat kendisi bir şef olmayı seçmiş kendi yerini açmıştır. Şirketi ise abisi yönetmektedir, Ali’nin yanında çalışan arkadaşı ise Ali’den hoşlanmaktadır fakat bunu Ali’ye söylememiş sürekli onun yanında kalmış ve destek olmuş , çalışmıştır.

Ana kız karakterimiz Nehir ise ailesi sıkıntılı bir ailedir. Çünkü kızın çalışmasında hep bir sorun ve zorluk çıkarmışlardır. Nehir'in sosyal hayatı yoktur sadece gündüzleri iş aramak için dışarı çıkmasına izin verilmektedir. Nehir bir gün bir şirkete başvuruda bulunmaya gitmiş ve orada Ali ile karşılaşmışlardır. Çünkü Ali’nin aile şirketine başvuruda bulunmuş ama bunun Nehir'in haberi yoktur, yolları orada buluşmuştur. Ali Nehir’i gördüğünde ondan hoşlanmış ve onu tekrar görmek istemiş.

Ali’nin yanında çalışan arkadaşı evlenmeye karar vermiş işten çıkacağını Ali'ye söylemiş Ali’de onun yerine geçecek birisini bulmak için ilan vermesini söylemiş. Aradan bir kaç gün sonra iş ilanı için birisi gelmiştir ve o kişi Nehir'di.

Kitabın konusu ve ben sevmiştim . Ama sevgi ikisinin arasındaki sorunları çözmeye yetecek mi? Bunu bu kitap da göreceğiz. İlk engelde sevdiğini bırakır mısın? Yoksa onun için savaşır mısın?

Bir sonraki kitap da görüşmek üzere :)

Konuyu görüntüleyenler